När dränering blir konst …

Med vårt stora sortiment erbjuder vi dig en rad designgaller som kombinerar individuell, högklassig design med den vanliga BG-prestanda. Tack vare den senaste tillverkningstekniken finns det inga gränser för din egen kreativitet …

En bra produkt måste först göra en sak – fungera bra. Men när det gäller produkter som är i det offentliga rummet, som är synliga, som är en del av ett designkoncept, till exempel dräneringssystem, så betyder funktionalitet mer. Då betyder funktionalitet också utmärkt design.

Variation för varje smak.

Vi erbjuder därför ett omfattande sortiment av högkvalitativa designgaller för våra dräneringssystem i Stockholm. Lämplig för varje stil och varje smak. Detta avslutar inte bara projekt i tid, utan gör dem också estetiskt.

Stort urval, bra design och kvalitet.

Hos oss har du ett urval av olika mönster – från klassiskt och ädelt till modernt och enkelt till lekfullt och inspirerande. Oavsett detta har dock alla gitter något gemensamt: De är tillverkade med högsta precision och av högkvalitativa material som rostfritt stål eller knutformigt gjutjärn. Dessutom finns de praktiska detaljer som dräneringssystemen ska ha.