Dränering Hägersten

Behöver du hjälp med dränering i Hägersten? Kontakta oss för gratis offert redan idag!

dränering Hägersten

Behöver du hjälp med dränering i Hägersten? Kontakta oss för gratis offert redan idag!

Dränera - Hägersten

Upplever du konstig lukt, färg som flagnar eller vattenansamlingar i din källare? Då är det viktigt att du, snarast möjligt, undersöker om ditt hus behöver dräneras. På Detox-AB utför vi dränering i Hägersten för både privatpersoner och företag. Kontakta oss för att boka dit för ett första möte redan idag!
Certifiering

Detox-AB är en auktoriserad firma med behörighet för alla de arbeten som vi utför.

Garanti

Vi lämnar lång garantitid på alla arbeten som vi utför inom dränering i Hägersten.

Helhetslösningar

Vårt team finns med hela vägen, ända från projektering och planering till utförande och slutbesiktning.

Vad innebär det att dränera husgrunden?

Av alla byggprojekt man kan utsätta fastigheten för är dränering en av de största. Det är en åtgärd vars resultat är dolt i marken, men som är oerhört viktig för husets välbefinnande. När vi utför dränering i Hägersten gräver vi upp marken runt fastigheten, en bit i taget. Detta görs för att vi sa kunna tömma husgrunden på fukt och vatten, och därmed minska risken för fuktskador. För att leda bort vattnet ur huset läggs dräneringsrör i de uppgrävda dikena.

Behöver ni experthjälp för dränering?

Varför dränera huset?

Det är lätt att tro att källare och husgrund står emot alla bekymmer tack vare att de är nedgrävda i marken. Så är tyvärr inte fallet. Regnvatten som tar sig in i husgrunden kan orsaka svår skada på huset. Skadorna kan ha väldigt olika karaktär beroende på hur länge fukt och vatten har fått slå rot i byggnaden. I vissa fall märks det genom att färg flagnar eller att en dålig lukt tagit sig in i källaren. Mögelskador kan också uppstå. Även översvämningar kan lätt inträffa och om det vill sig riktigt illa kan husgrunden börja vittra sönder. Detta bör undvikas, och det görs genom dränering i Hägersten.

Vill du veta mer om varför dränering i Hägersten så småningom genomförs i alla fastigheter? Undrar du kanske huruvida din fastighet i Hägersten bör genomgå dränering? Kontakta teamet på Detox-AB för att få svar på dina frågor redan idag!

Hur påverkas min tomt av att jag dränerar källare och husgrund?

När en dränering i Hägersten ska genomföras grävs diken med ungefär en meters bredd runt hela huset. Detta medför förstås relativt stor temporär inverkan på tomten. För att kunna dränera huset måste alla hinder tas bort. Detta gäller såväl altan, buskar, träd och annat som kan vara i vägen för grävningen. När dräneringen i Hägersten är avslutad kan ny tomten relativt snabbt återgå till det normala. Om den vars hus i Hägersten ska genomgå dränering önskar behålla växtlighet och buskar kan dessa flyttas på under projektet. Detta för att sedan planteras igen då dräneringen i Hägersten är klar.

Kontakta oss för mer information!

Vill du komma i kontakt med oss gällande dränering eller vill veta mer om våra tjänster?

Dränering av fastigheter i Hägersten med omnejd

Är det dags att dränera ditt hus? Då är du säkerligen nyfiken på att veta mer om hur arbetet kommer att gå till. Nedan följer en summering av hur våra dräneringar i Hägersten vanligen ser ut:

1. Första kontakt och tidsbokning

Ett första steg i arbetet mot dränering i Hägersten är att göra en analys av husgrundens nuvarande skick. När du tar kontakt med oss och berättar om dina dräneringsplaner kommer vi till huset och undersöker läget. Utifrån de rådande förutsättningarna skapas sedan ett kostnadsförslag.

2. Offert

I din offert kommer förutsättningarna för dräneringen i Hägersten att framgå tydligt. Detta gäller såväl pris som omfattning av arbetet och tid för projektstart. När offerten har godkänts kan arbetet med dräneringen påbörjas i din fastighet i Hägersten.

3. Dränering av huset

Beroende på hur tillgänglig grävningen runt huset är så kan själva utförandedelen av dräneringen i Hägersten ta olika lång tid. Vi gräver diken runt huset som är så pass djupa att möjliggör för oss att leda bort vattnet från husgrunden. Från dess att projektet kan påbörjas och planeras till att hela arbetet är gjort brukar det vanligtvis ta ungefär 14 dagar.

4. Slutbesiktning

För oss finns kundens trygghet alltid i fokus. I och med att vi är en auktoriserad firma sker självklart en slutbesiktning av dräneringen i Hägersten. Här säkerställs att arbetet har utfört på korrekt sätt. Förutom besiktningen lämnas förstås garanti på arbetet som sträcker sig under lång tid framöver.

Saknar du svar på dina frågor om vår dränering i Hägersten? Ring eller skriv ett mail med dina frågor till oss redan idag!

Vilken kostnad kommer min dränering i Hägersten att landa på?

Det är svårt att på förhand uppskatta vad den totala kostnaden för din dränering kommer att sluta på. Som tidigare nämnts så påverkar de omkringliggande förutsättningarna för arbetet hur lång tid det kommer att ta. Beroende på tiden det tar att utföra dräneringen i Hägersten varierar således priset. Det enklaste sättet att ta reda på kostnad för dräneringen är att ta kontakt med oss och boka ett möte. Under mötet stämmer vi av alla villkor och återkommer med en offert. Offerten är självklart gratis!

Ange dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig.